Produse cosmetice de intalta calitate

Tratamente naturiste pentru atacurile de panica!

Atacurile de panica sunt momente caracterizate de frica brusca si anxietate in fata unui pericol pe care il credem iminent. Atacul de panica se manifesta printr-o serie de simptome, dintre care cele mai cunoscute sunt respiratia ingreunata, batai neregulate ale inimii si sentimente de pierdere a controlului.

Orice atac de panica este foarte neplacut pentru oricine, iar daca stii ca esti predispusa la acestea, ar trebui sa gasesti cai prin care sa previi atacul de panica. Noi iti dam cateva tratamente naturiste pentru atacurile de panica!

Uleiuri esentiale

Se pare ca uleiurile esentiale te ajuta sa scapi de stres si de anxietate atunci cand esti pe punctul de a declansa un atac de panica. Uleiurile esentiale de bergamota, salvie, geranium, mandarina, patchouli, trandafir, vetiver, cedru, tamaie, lavanda, neroli, musetel si lemn de santal sunt cele mai recomandate atunci cand vrei sa previi un atac de panica.

Iata si cateva combinatii potrivite:

2 picaturi ulei esential de bergamota + 2 picaturi ulei esential de salvie + 1 picatura ulei esential de tamaie;
3 picaturi de lemn de santal + 2 picaturi de bergamota;
2 picaturi de trandafir + 2 picaturi de mandarina + 1 picatura vetiver;
3 picaturi lavanda + 2 picaturi de salvie.

Aceste combinatii le poti folosi sub mai multe forme. Fie iti pregatesti un spray de camera pe care sa il pulverizezi ori de cate ori iti doresti sa te relaxezi, fie le folosesti in aromaterapie, fie ca uleiuri aromate in cada, fie ca ulei de masaj (aici trebuie sa combini uleiurile esentiale cu putin ulei vegetal).

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu