Produse cosmetice de intalta calitate

Ce se întamplă în corpul tău când mănânci ardei iuţi?

Ce se întamplă în corpul tău când mănânci ardei iuţi. Efectul este MIRACULOS!

Conform unui studiu recent, capsaicina, substanța ce se găsește în ardeiul iute și care îi asigură gustul, ar putea fi folosită în prevenirea cancerului intestinal, scrie site-ul Frunza-verde.ro.

Compusul care dă iuțeala ardeilor ar putea reduce riscul de a dezvolta cancer intestinal, susține un studiu recent, citat de Daily Mail.

Capsaicina este componentul activ din ardeiul iute, fiind substanta care il face picant. S-a demonstrat stiintific ca aceasta substanta este deosebit de eficienta in curele de slabire, prin arderea accelerata de calorii si reducerea poftei de mancare.

Cercetătorii au administrat capsaicină șoarecilor, aceștia fiind predispuși genetic să dezvolte tumori în tractul gastrointestinaș. Substanța administrată a declanșat un receptor de durere în interiorul celulelor din intestine, declanșând astfel o reacție ce rduce riscul de a face tumori colorectale.

Tot în cadrul acestui experiment, oamenii de știință au descoperit că administrarea acestei substanțe a mărit durata de viață a șoarecilor cu peste 30%. Mai mult, potrivit Daily Mail, capsaicina are un efect și mai mare atunci când este combinată cu Celecoxib, un medicament antiinflamator, ce se folosește în tratarea anumitor forme de artrită.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu