Produse cosmetice de intalta calitate

Oţetul de mere, ALIATUL sănătăţii noastre

Un aliment care sa ne ajute sa slabim, ne intareste sistemul imunitar si are grija de pielea si parul nostru? E vorba de otetul de mere!

Otetul de mere e un produs suta la suta natural. Otetul este preparat prin fermentarea sucului de mere, urmata de o a doua fermentatie a otetului. Acest produs pastreaza toate proprietatile nutritive specifice merelor, in plus este imbunatatit cu acizi suplimentari si enzime produse in timpul celor doua etape de fermentatie.

De calitatile incredibile ale otetului de mere se stie inca din cele mai vechi timpuri. In timpul lui Hippocrate, otetul era amestecat cu miere si utilizat ca tonic si ca un elixir de vindecare. Potrivit studiilor, otetul de mere poate fi utilizat pentru tratarea unor afectiuni si dureri comune. Otetul de mere este un eficient agent antibacterian cu un continut ridicat in minerale si oligoelemente vitale pentru un organism sanatos - potasiu, calciu, magneziu, fosfor, clor, sodiu, cupru, fier, siliciu si fluor. Un amestec care contine numai 5% otet de mere elimina pana la 99% din bacterii, 82% din mucegaiuri si 80% de virusuri.

Eficienta otetului de mere in lupta cu kilogramele in plus este cel mai cunoscut beneficiu al acestui produs. Potrivit studiilor, otetul de mere stimuleaza metabolismul, fapt care contribuie la arderea caloriilor atunci cand organismul este in repaus. De asemenea, acesta contribuie si la reducerea poftelor alimentare. Nu e nevoie decat sa adaugati 2 linguri de otet de mere intr-un pahar cu apa si sa-l beti dimineata, inaintea micului dejun.

Paharul de apa cu otet va ma avea un efect: va indeparta mirosul neplacut al gurii.

Otetul de mere este eficient in ameliorarea sau tratarea eczemelor, negilor, arsurilor solare si petelor aparute odata cu inaintarea in varsta. Are efect si in cazul acneei, deoarece echilibreaza PH-ul pielii si regleaza secretia de sebum. Se mai spune ca cine se clateste pe cap cu apa cu otet de mere va avea mereu un par stralucitor si fara matreata.

Datorita continutului ridicat de potasiu, otetul de mere ajuta la scaderea hipertensiunii arteriale. Totodata, otetul de mere contine si o cantitate ridicata de fibre, ajutand astfel la absorbirea colesterolului si grasimilor din organism.

Un ultim sfat: daca v-a luat sughitul, luati o lingurita de otet de mere si veti scapa de neplaceri!

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu