Produse cosmetice de intalta calitate

Cate ceva din ce nu stiai despre lenjeria intima!


Germanii isi spala lenjerie intima in medie o data la sapte zile.

In tari precum Venezuela si Peru traditia cere ca de Revelion toata lumea sa poarte chiloti galbeni pentru noroc in anul care va veni.

Cel mai scump set de lenjerie intima a fost vandut pentru suma de 15 milioane $. Setul a fost creat de Victoria`s Secret: sutienul era acoperit cu 1300 de pietre pretioase, printre care si rubine si diamante.

25% din femeile din Arkansas tin o pereche de chiloti in torpedoul masinii.

In MInnesota, legea prevede ca in magazine lenjeria pentru femei si cea pentru barbati sa nu fie asezate una langa alta.

Un sondaj a dezvaluit faptul ca aroma de cirese este preferata clientilor cand vine vorba de lenjeria comestibila. Pe ultimul loc s-a situat aroma de ciocolata.

Barbatii casatoriti isi schimba lenjeria de doua ori mai des decat burlacii.

In Thailanda e ilegal sa iesi din casa daca nu porti chiloti . Cine controleaza indivizii pentru a vedea daca acestia respecta legea, ramane un mister.

Pana acum cativa ani, legislatia din S.U.A. prevedea ca manechinele folosite la testele de siguranta sa poarte lenjerie roz.
Cand pleaca in vacanta, femeile uita cel mai des sa-si impacheteze... chilotii

Ce porti pe sub rochia de mireasa?

Pe langa restaurant, meniu, muzica si alte multe detalii, nu trebuie sa uiti de un aspect destul de important pentru tine, ca sa nu mai spunem de mire - lenjerie intima pe care o vei purta pe sub rochia magica de mireasa.

Nu vei fi o mireasa perfecta daca nu acorzi importanta necesara si lenjeriei intime, avand in vedere ca vrei sa ii oferi momente magice sotului tau, in prima noapte de casnicie.

Dupa ce ti-ai cumparat rochia de mireasa poti sa te gandesti si la ce lenjerie intima vei purta pentru ca vrei sa te simti confortabil, ca doar e ziua cea mai minunata din viata ta.

Daca ai un decolteu generos, trebuie sa iti cumperi un sutien cu jumatate de cupa sau bustiera. O alta optiune este corsetul care o sa iti faca un decolteu pe masura, dar te ajuta si sa ai o silueta pronuntata.

Tot de modelul rochiei de mireasa depinde si modelul chilotului pe care il alegi. Daca fusta e larga, poti sa porti bikini cu fundite si dantelute, dar daca este conica si mulata pe corp, trebuie sa te limitezi la un model simplu de dantela, care nu va fi vizibil. O nunta FERICITA! va doresc.

Lenjerie intima pentru orice moment din zi si noapte

Cand vine vorba de lenjerie intima femeile devin foarte pretentioase. Vor sa gaseasca accesoriul de lenjerie intima perfect, care sa le faca sa arate perfect.

Lenjerieonline.ro iti propune o gama variata de lenjerie intima. Poti alege atat lenjerie intima pentru zi, cat si pentru noapte.

Poti alege din seturi din doua piese, corsete sau neglije.

Lenjeria intima a unei femei spune foarte multe despre aceasta. Asa ca atunci cand mergi la cumparaturi verifica foarte atent ceea ce alegi.

Ce porti in noaptea nuntii?

Daca se apropie nunta ta si visezi sa fii rapitoare nu doar in rochia de mireasa, n-ar fi rau sa tragi cu ochiul in catalogul nostru lenjerie intima. Daca ai trecut peste acest moment, poate vrei sa experimentezi din nou emotiile acelei noopti, iar o lenjerie potrivita te poate ajuta.

Daca nu esti tipul femeie care ar purta alb si in pat, noi venim si cu propuneri mai colorate, pentru nonconformiste.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu