Produse cosmetice de intalta calitate

Tratament balnear sau relaxare + cazare

In statiunea Sinaia,Brasov si Azuca exista o bogata traditie in tratarea diferitelor maladii. Nu este exclus ca, in tratamentul bolnavilor, sa fi fost folosite si plantele medicinale, ce se gasesc din belsug prin aceste locuri, va recomanam: cazare Azuga


Primul factor de cura in aceste statiuni este climatul subalpin ionic, stimulant, cu o actiune specifica, pe fondul unei presiuni atmosferice scazute. Lipsa vanturilor puternice, a variatiilor mari de temperatura, la care se adauga aeroionizarea puternica, determinata de versantii inpaduriti din jurul statiunilor, constituie factori de mare insemnatate in tratamentul unor afectiuni sau pur si simplu pentru relaxare, va recomandam: cazare Brasov.

Elementul terapeutic cel mai important il constituie bioclimatul tonic, stimulant, aer lipsit de pulbere si alergeni, bogat in radiatii ultraviolete si cu o accentuata ionizare negativa. Un al doilea factor natural terapeutic este apa minerala a de izvor, apa minerala sulfuroasa, bicarbonatata, oligominerala, folositoare in scop terapeutic pentru tratarea unor afectiuni ale aparatului digestiv, boli hepato-biliare si ale cailor urinare.

Pentru cazare in conditi avantajose pret/calitate tot timpul anului recomandam: cazare Brasov / cazare Azuga

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu