Produse cosmetice de intalta calitate

Alimente care cresc rapid imunitatea organismului

alimente care cresc rapid imunitatea organismuluiAtentie ! la sezonul rece cu imunitatea noastra.

Nucile, citricele, legumele şi ciupercile sunt alimente care măresc foarte rapid rezistenţa organismului, in perioadă de iarna.

Nucile măresc rezistenţa organismului la infecţii şi stimulează activitatea cerebrală. Se stie ca, nucile sunt un aliment extraordinar pentru sănătate, datorită conţinutului ridicat de polifenoli si acizi graşi Omega 3.

Morcovul este o sursă importantă de vitamina A, betacaroten şi fibre. Din acest motiv, consumarea zilnica, a morcovilor ajută la menţinerea sănătăţii ochilor, a pielii şi a părului, potrivit specialistilor. Riscul apariţiei bolilor de inimă este redus, iar cancerul este ţinut la distanţă datorită alfacarotenului, o substanţă prezentă în compoziţia morcovilor din abundenta. Totodată, morcovul combate inflamaţiile şi creşte imunitatea organizmului in perioada de iarna si nu numai.

Ciupercile cresc imunitatea, deoarece acestea stimulează producţia şi activitatea celulelor albe din sânge, făcându-le mai agresive cu virusurile.

Citricele şi legumele sunt o sursă inepuizabilă de vitamina C şi antioxidanţi, elemente nutritive esenţiale organismului pentru a preveni apariţia virozelor respiratorii. Nutriţioniştii recomandă ca fructele şi legumele să fie consumate în stare crudă , deoarece prin fierbere sau stoarcere se "deteriorează" substanţele nutritive.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu