Produse cosmetice de intalta calitate

Beneficiile miraculosului fruct Noni



fruct noni si efectele miraculoase pentru sanatateDesi poate nu multe persoane au auzit (inca) despre acest fruct, el este bine cunoscut si folosit de peste 2000 de ani de medicina traditionala ca remediu pentru foarte multe afectiuni.
Planta Noni, folosita in diverse produse naturiste, este o planta-minune, intrucat ajuta la vindecarea si prevenirea unui numar foarte mare de boli si afectiuni. Dar pe langa asta, Noni ajuta si la a-ti imbunatati simtitor viata, dandu-ti mai multa energie si putere, precum si o stare generala de bine!
Acum mai bine de 10 ani devine cunoscut in SUA ca preparat natural terapeutic unic, disponibil sub forma de lichid, avand un gust placut prin adaos de sucuri naturale. Compozitia sa - incredibil de bogata in substante biologic active - a atras atentia lumii intregi, aceste substante ne mai regasindu-se in nici o alta leguma sau fruct de pe glob.

Produsul Noni actioneaza sinergic cu alte preparate naturale sau cu o medicatie specifica. Una dintre cele mai interesante substante biologic active din acest fruct este xeronina, un alcaloid prezent in toate celulele sanatoase ale plantelor, animalelor si microorganismelor. Are efect benefic asupra organismului in doze de picogram si actioneaza la nivel molecular.

Conform teoriei dr. Ralph M. Heinicke de la Universitatea din Hawai, descoperitorul acestui alcaloid, xeronina actioneaza asupra proteinelor specifice din celule. Avand in vedere faptul ca proteinele au functii diferite in organism, aceasta substanta poate cauza un numar impresionant de mare de reactii si raspunsuri fiziologice.

Fructul Noni este o sursă optimă de vitamina C, conţinând circa 155 mg de acid ascorbic pe 100 grame. Vitamina C, sau acidul ascorbic, este o moleculă ce are multe întrebuinţări în interiorul organismului nostru şi este implicată în numeroase activităţi biochimice:

Biosinteza carnitinei şi catecolaminelor
Catabolismul fenilalaninei şi tirosinei
Metabolizarea histaminei
Protejarea de radicalii liberi
Transportul hidrogenului şi electronilor
Sinteza colagenului şi diverse reacţii de hidroxilare
Noni mai are şi un rol fundamental în reacţiile imunodefensive şi antibacteriene.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu