Produse cosmetice de intalta calitate

Cele mai bune ceaiuri antioxidante

Substante protectoare pentru organism, antioxidantii ne pot feri de boli precum cancerul. Acestia se gasesc din belsug in ceaiuri aflate la indemana.
Ceaiul verde, negru, cel alb si cel rosu sunt cele mai puternice antioxidante, sustin specialistii. Proprietatile lor se datoreaza continutului bogat in saruri minerale, flavonoizi si vitamine, dintre care vitamina C este cea mai importanta. Infuzia se prepara din doua ligurite de ceai si o cana cu apa fierbinte si se bea zilnic.

ceai rosu hipertensiuneCeai rosu in hipertensiune.
Ceaiul rosu este un puternic antioxidant. Actiunea polifenolilor din compozitia sa echivaleaza cu consumul a 22 de fructe si legume, printre care citrice, brocoli si morcovi. Ceaiul rosu este benefic in hipertensiune, insuficienta hepatica si in depresie. In plus terapia cu ceai rosu inhiba cresterea tumorilor canceroase.

ceaiuri antioxidanteCeaiul negru- protejeaza inima.
Numit de-a lungul timpului si ,,chinezesc” sau ,,rosu” , ceaiul negru se obtine printr-un proces de fermentatie si apoi de uscare, pentru a i se pastra calitatile terapeutice. Acest mod de preparare contribuie si la mentinerea unui procent mai mare de antioxidanti, comparative cu ceaiul verde. In topul ceaiurilor antioxidante, ceaiul negru are efecte benefice pentru inima (reduce riscul de cardiopatie ischemica) si este unul dintre cele mai eficiente in privinta reducerii procentului de grasimi din organism. Este recomandat in special bolnavilor care au probleme renale, digestive sau cardiace.

ceai verde previne cancerulCeaiul verde – previne cancerul.
Considerat un izvor de sanatate , ceaiul verde este considerat un tonic al sistemului imunitar. Datorita ,,depozitului” de vitamine , de minerale si de flavonoizi, ceaiul verde ajuta la distrugerea radicalilor liberi. Expertii de la Centrul de Studiu al Cancerului din Japonia au descoperit ca bautorii de ceai verde au un risc cu 20-25% mai redus de a face cancer colorectal, de vezica urinara, de esofag, de pancreas si de stomac.


0 comentarios:

Trimiteți un comentariu