Produse cosmetice de intalta calitate

FRUNZE VERZI CARE TE SLABESC

Sunatoarea – este deosebit de utila cand obezitatea a survenit pe fondul dezechilibrelor emotionale. Contribuie la eliminarea deseurilor si toxinelor. Se recomanda infuzia, cate un litru si jumatate pe zi, care se bea in reprize de 30-60 min. inainte de masa.







ceai din urziciUrzica – are actiune depurativa, diuretica si hipoglicemiata. In popor, se spune ca subtiaza sangele, scade tensiunea si elimina toxinele din organism. Se recomanda sucul de la urzicile fierte, cam 1 litru pe zi, in cure de 2-3 saptamani.







ceai din coada soriceluluiCoada- soricelului – stimuleaza activitatea stomacului si are o importanta in drenarea grasimilor. Se beau 2 cani pe zi, una dimineata si alta seara






Ceaiul verde – este regale dietelor de slabit, fiind bogat in aminoacizi, iod, potasiu, flour, vitaminele B1, B2, C, PP, K, cafeina si taninuri. Cafeina studiaza metabolismul prin cresterea consumului energetic si contribuie le reducerea greutatii prin mobilizarea depozitelor adipoase. In plus, are effect diuretic, eliminand apa in exces si prevenind celulita.Taninurile ajuta la scaderea greutatii corporale prin reglarea digestiei si accelerarea tranzitului intestinal. Se beau 2 cani pe zi pana la ora 15.00.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu