Produse cosmetice de intalta calitate

Creme terapeutice

Gel ,,Puterea Calului" Chili cu extract de ardei iute, Vom Pullach Hof, 250ml
Gel cu proprietati de incalzire puternica cu extracte naturale: ardei iute, eucalipt si mentol Acest gel revigoreazã tonusul muscular, relaxeaza muschii incordati, calmeaza durerile reumatice, durerile de spate si de articulatii, artritele , nevritele si durerile cervicale.
Extractul de ardei iute - capsaicina - este bine cunoscut pentru proprietatile sale curative: Stimuleaza circulatia periferica si relaxeaza muschii si articulatiile, avand un puternic efect anti-imflamator Acest gel se poate folosi cu succes si pentru masajul anti-celulitic, capsaicina avand proprietati termodinamice, de incalzire a tesuturilor, topind nodulii de grasime si eliminand celulita Pentru un efect sporit aplicati gelul dupa baie sau dus. Avand un puternic efect de incalzire testati progresiv cantitatea de gel pe care doriti sa-l aplicati ( Exista posibilitatea ca aplicand o cantitate mai mare de gel sa aveti senzatia de arsura ).
EVITATI CONTACTUL CU OCHII. DUPA FOLOSIRE SPÃLATI-VÃ PE MÂINI Pentru mai multe informatii clik aici ...

Gel "Puterea Calului" cu ulein de eucalipt si mentol, Vom Pullach Hof, 500ml
Gel anti-reumatic si relaxant “Puterea calului” cu extracte naturale: MUSETEL, ROINITÃ, ULEI DE EUCALIPT, COADA SORICELULUI, VÂSC, ANASON DULCE, HAMEI , VALERIANÃ, MENTOL
Continutul bogat de extracte naturale si mentol activeaza circulatia sangvina revigorand tonusul muscular si mobilitatea articulatiilor. Are dublu efect de incalzire si apoi de racorire a zonei pe care a fost aplicat. Este un bun adjuvant pentru calmarea durerilor reumatice, de spate, de articulatii , de picioare, pentru artrite, nevrite, dureri cervicale.
Relaxeaza muschii si articulatiile inainte si dupa efort fizic. Calmeaza crampele musculare si ajuta la vindecarea mai rapida a entorselor si a contuziior.

EVITATI CONTACTUL CU OCHII. DUPA FOLOSIRE SPÃLATI-VÃ PE MÂINI. NU LÃSATI LA ÎNDEMÂNA COPIILOR Pentru mai multe detalii clik aici ...

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu