Produse cosmetice de intalta calitate

Cum sa combatem astenia de toamna

cum sa cambatem astenia de toamnaSuntem predispusi la depresie si ne confruntam cu dificultati de concentrare, cu insomnie. Toate aceste simptome indica un singur vinovat: astenia de toamna. Pe masura ce vremea incepe sa se raceasca si zilele se micsoreaza, se accentuează oboseala, sistemul imunitar este mai slabit, iar psihicul are si el de suferit.

Femeile sunt mai sensibile si predispuse astfel la depresii sezoniere, dar nici barbatii nu sunt scutiti de aceste neplaceri. Specialistii in nutritie spun ca cele mai la indemană remedii pentru aceasta afectiune sunt fructele, lactatele, cerealele si pastele fainoase.

Ceaiurile ne ajuta sa depasim astenia. Cel de sunatoare combate insomniile si depresiile, iar rozmarinul ajuta la alungarea oboselii si a durerilor de cap.

Mierea, polenul, laptisorul de matca si celelalte produse ale stupului sunt o sursa importantă de vitamine si minerale, esentiale pentru intarirea organismului si pot fi consumate de oricine, cu exceptia bolnavilor de diabet. Combat insomniile si multe alte afectiuni, mentinand sanatatea fizica si psihica. Mierea de tei si cea de salcam sunt cele mai indicate pentru ameliorarea simptomelor asteniei de toamna.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu