Produse cosmetice de intalta calitate

Combate colesterolul din timp


COLESTEROLUL: are un rol esenţial, indispensabil vieţii. El este prezent în membranele celulare, săruri biliare, cofactor hormoni, vitamine etc. Alimentele bogate în grăsimi saturate, dulciuri rafinate, cresc colesterolul LDL. Oxidarea LDL duce la risc cardio + ateroscleroză.

PiLeJe Coracol, 60 comp 
Supliment alimentar, 60 de comprimate, 58 g.
  • Contribuie la mentinerea colesterolemiei normale. 
  • Asigura 10 mg de Monacolina K obtinuta din drojdie de orez rosu, care contribuie la mentinerea valorilor optime ale colesterolului.
  • Orezul rosu (cu efect hipocolesterolemiant - similar statinelor - este utilizat in traditia asiatica pentru ameliorarea tulburarilor digestive, circulatiei etc. Fara efecte secundare
  • Coracol asigura, de asemenea, policosanoli si Coenzima Q10.
Mod de utilizare: 2 comprimate pe zi. A se inghiti cu un pahar cu apa, de preferinta seara. Cutia contine doza necesara pentru 1 luna.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei/ la temperatura de maximum 25°C, in locuri uscate si ferite de lumina directa a soarelui. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Pentru mai multe informatii  click AICI

ATENTIE!!! Nerecomandat femeilor insarcinate sau celor care alapteaza, persoanelor prezentand tulburari hepatice sau insuficienta renala severa. Se recomanda avizul medicului pentru persoanele aflate sub tratament hipolipemiant sau cu anticoagulante. Recomandat exclusiv adultilor. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
optimashop.ro

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu