Produse cosmetice de intalta calitate

Cofeina nu produce palpitaţii cardiace

Iubitorii de cafea au motiv de bucurie. Cofeina nu produce palpitatii cardiace, iar latte-ul de dimineata este chiar benefic.

Continutul sau ridicat de cofeina a declansat multiple temeri ca cafeaua poate provoca palpitatii cardiace periculoase, artimii si alte consecinte negatie, descurajand consumul de cafea.

Acum, oamenii de stiinta afirma ca consumul unei cafele tari de dimineata poate furniza un impuls extrem de necesar, fara sa perturbe ritmul cardiac.

Noua cercetare a aratat ca un consum regulat de cofeina nu atrage palpitatii potential periculoase, ci chiar poate fi folositoare pentru sanatatea cardiovasculara.

Cercetatorii au descoperit ca, consumul de cofeina nu duce la accelerarea batailor de inima suplimentare, care poate duce ocazional la accidente vasculare cerebrale legate de deces.

apiland.ro
In schimb, oamenii de stiinta de la Universitatea din California, San Francisco, sugereaza ca oamenii se lipsesc constient de unele beneficii potentiale pentru sanatatea lor, evitand insa sa consume produse alimentare si bauturi care contin cofeina, precum ciocolata, cafeaua si ceaiul.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu