Produse cosmetice de intalta calitate

O metoda de gatit care te otraveste

Alegi sa gatesti diferite feluri de mancare la cuptor utilizand folia de aluminiu, afla la ce pericol te expui fara sa-ti dai seama!

Aluminiul este o substanta periculoasa care poate pune in pericol sanatatea ta si a familiei tale. Prin urmare, daca obisnuiesti sa gatesti peste la cuptor invelit in folie de aluminiu, trebuie sa renunti cat mai repede la acest obicei.

Expunerea la prea mult aluminiu ne poate afecta fara să ne dam seama, toxinele acumulandu-se in corp si cauzand intoxicatie cu aluminiu.

Cele mai frecvente simptome de intoxicatie cu aluminiu sunt: slabiciune musculara, dureri osoase, convulsii si confuzie. Anemia, problemele de sanatate cu organele respiratorii, boli ale creierului si sistemului nervos - toate aceste probleme de sanatate pot fi cauzate de intoxicatia cu aluminiu.

herbashop.ro
Corpurile noastre nu au nevoie de acest metal pentru a functiona, insa se gaseste deseori in alimente sau medicamente. De exemplu, daca luam mai multe aspirine sau alte tipuri de medicamente sau vitamine decat ar trebui, crestem riscul de a ne imbolnavi.

Prin urmare, daca gatiti mancare invelita în folie de aluminiu sau in recipiente facute din aluminiu, acesta patrunde in mancare, otravind mancarea si, in cele din urma, corpul. Cu toate ca, corpul nostru poate procesa acest tip de metal in cantitati mici, ar trebui sa incercati sa îl evitati.

herbashop.ro

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu