Produse cosmetice de intalta calitate

Ce beneficii au bananele



Banana îţi conferă o stare de bine şi îţi creşte dorinţa sexuală. Beneficiile ei nu se opresc însă aici.

Bananele sunt foarte bune pentru rinichi. Sucul de la câteva fructe ajută la îndepărtarea pietrelor, dar şi la detoxifierea ficatului. Datorită proprietăţilor nutritive pe care le au, sunt incluse de medicii şi în alimentaţia celor care suferă de ulcer sau bolnavilor de astm.

Dacă le consumi înainte de culcare, te scăpă de insomnie şi te ajută să ai un somn odihnitor. Ba mai mult, au şi un rol afrodisiac. Bananele cresc libidoul masculin şi secreţia de serotinină.

Ele pot înlocui şi laxativele, sunt bogate în fibre şi te fac să uiţi de constipaţie, iar pentru stomacul tău pot fi un adevărat pansament.

Bananele reglează tensiunea arterială şi previn atacurile cerebrale. Pentru că sunt o sursă inepuizabilă de energie, aceste fructe pot fi servite după un tratament epuizant la sală. 

În cosmetică, măştile cu banană reprezintă un adevărat răsfăţ pentru ten. Dacă amesteci acest fruct cu o linguriţă de miere poţi obţine o piele catifelată, lipsită de acnee sau de iritaţii. De asemenea, coaja de banană poate fi un adevărat înălbitor pentru dinţi.

Bananele sunt ideale şi pentru persoanele care suferă de depresie. Consumate frecvent, ele ajută la buna fucţionare a creierului şi te fac să te simţi fericit.
Ce contin bananele?

Bananele conţin magneziu, potasiu şi vitamina A, aşa că fortifică organismul şi întăresc oasele.

Plafar

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu