Produse cosmetice de intalta calitate

Probleme cu ficatul?

Va oferim intreaga gama de produse Dr. Clark, de la cele deparazitare, produse detoxifiante, vitamine minerale, produse naturiste superioare si cosmetice fara parabeni din gama Sanctum, pana la dispozitive importante precum Zapper, Sincrometru, CSG, Silver Pulser, Ozonatoare.

AZI VA PREZINT - ARGININA sau L-Arginina

Arginina este elementul esential pentru neutralizarea si eliminarea amoniacului din organism. Amoniacul este o substanta nociva, rezultata in urma procesului de dezintegrare a proteinelor. Impreuna cu Ornitina, Fenilanina si alte substante cu actiune neurologica, Arginina, sau L-arginina este indispensabila pentru sintezarea si elaborarea hormonului de crestere a glandei pituitare. Arginina (L-arginina) este cu atat mai necesara pentru barbati, intrucat lichidul seminal contine 80% din cantitatea totala a acestui aminoacid, iar un deficit al ei poate cauza sterilitate.

Iata cateva surse naturale de arginina: ciocolata, deserturile cu gelatina, faina de ovaz, floricelele de porumb, miezul de nuca, orezul brun, painea cu tarate, semintele de floarea-soarelui, susanul.

L-arginina este disponibila sub forma de tablete sau pulbere. Eficienta maxima se obtine atunci cand e luata pe stomacul gol, in doze de 2 g, imediat inainte de culcare.

Cercetarile in domeniu au demonstrat ca L-arginina, fiind unul dintre aminoacizii esentiali, intarzie dezvoltarea tumorilor si accelereaza detoxifierea ficatului. In alta ordine de idei, Arginina este un anticancerigen!

In bolile de ficat (precum hepatita), aportul de arginina are rezultate excelente. In cazul unor afectiuni severe ale ficatului, cum ar fi degenerarea masiva, sau ciroza, consumul de Arginina are un efect pozitiv asupra evolutiei bolii si ajuta la refacerea zonelor de tesut hepatic distrus.



ADMINISTRARE! Arginina este un aminoacid ce elimina amoniacul si nu creeaza somnolenta. Arginina se administreaza cate 1 capsula de 3 ori pe zi sau in functie de recomandarea medicului.




0 comentarios:

Trimiteți un comentariu