Produse cosmetice de intalta calitate

Biocyte oxygene forte 50 ml + 30cps

Previne formarea cearcanelor. reduce efectele oboselii. Oxigeneaza sangele.
Supliment alimentar.
Flacon de sticla 50 ml - Blister 30 capsule – 11,37 g
MOD DE UTILIZARE:
- Se recomanda 2 capsule pe zi, dupa micul dejun cu un pahar mare de apa. - Se dilueaza 24 de picaturi intr-un pahar cu 500 ml apa si se ia de 1-2 ori pe zi, treptat, pe parcursul zilei.
- A se agita flaconul inainte de utilizare.
Actiuni: 
Ritmul de viata si somnul neregulat afecteaza calitatea pielii, favorizeaza aparitia cearcanelor si incetineste eliminarea toxinelor din sange. Studii recente arata ca dormim cu 1 sau 2 ore mai putin decat acum 70 de ani, de aceea capacitatea noastra de a ne recupera fizic si mental scade, pielea noastra se degradeaza si aspectul fizic general este din ce in ce mai afectat. Oxygene forte are un aport bogat de clorofila, o substanta care subtiaza sangele, favorizeaza eliminarea toxinelor si reoxigeneaza globulele rosii din sange. Astfel impiedica formarea cearcanelor, reduce oboseala fizica, hidrateaza si reda stralucirea si aspectul sanatos al pielii.
Avertizari: 
1. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
2. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
3. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
4. Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. ingrediente/capsula: agent de incarcare: maltodextrina, capsula: gelatina, dioxid de titan, oxid galben de fier, indigotina; extract hidroalcoolic uscat 50:1 din frunze de Ginkgo biloba, standardizat la 24% ginkgoflavonozide si 6% lactone terpenice – 40 mg; extract hidroalcoolic uscat 5:1 din muguri florali de Salcam-japonez (Sophora japonica), standardizat la 95% rutin – 27 mg, agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu si dioxid de siliciu. ingrediente flacon: apa purificata; glicerina vegetala; colorant: clorofilina cuprusodica, aroma de menta, conservanti: sorbat de potasiu si benzoat de sodiu.
 Producator
Produs de LABORATOIRES LEBEAU adresa: 82170 Grisolles - FRANTA pentru BIOCYTE adresa: 1555 Avenue de la Plaine, 06250 Mougins - FRANTA,  unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL Pentru mai multe informatii citeste AICI

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu