Produse cosmetice de intalta calitate

Sa bei 2 pahare de apă caldă pe stomacul gol timp de 6 luni

Doresti sa slabesti in cel mai simplu mod cu putinta? Ce zici daca ai incerca metoda descrisa mai jos. Nu te costa nimic si nu poate decat sa aduca beneficii sanatatii tale.

Este povestea unei femei care, intr-o zi a avut un un exces de furie pentru ca o rochita cumparata cu cateva luni in urma, nu o mai incapea. Asta e un fapt obisnuit printre femei. Nu cred ca exista cineva care sa fie perfect multumit cu silueta sa.

Personajul nostru a avut parte de momentul ala cand se iau hotarai mari in viata. Dupa ce cautase si urmase nenumarate diete timp de 2 luni de zile, fara a avea prea mare succes, a inceput sa bea in fiecare dimineata, pe stomacul gol, doua pahare a 200 de ml de apa plata calduta, urmate de consumul a doua lingurite de miere.

Apa si mierea au fost singurele lucruri pe care le-a consumat pana la orele pranzului!

Pentru inceput a intampinat dificultati dar usor, usor obiceiul i-a intrat in reflex. Cand a inceput aceasta dieta cantarea 65 de kilograme si avea o inaltime de 1.70. Dupa doar 6 luni a reusit sa scape de 15 kg, acum bucurandu-se de o silueta de invidiat la doar 50 kg.

De ce este acest remediu uimitor? Nu e nevoie de niciun efort, nu costa decat foarte putin mierea si nu presupune nicio schimbare de cura drastica ori de numeroase interdictii.

Toata aceasta metoda de curatire a organismului, am numi-o, trebuie sa fie insotita de mese usoare, sa nu aglomeram organismul cu multe toxine. Stiti senzatia aia cand te ridici de la masa si ti-e un pic foame? Acolo e bine sa te opresti.

Inca o indicatie: ar fi bine ca ultima masa sa fie pana la orele 18.00 seara.

Secretul acestei simple metode de slabit este ca atunci cand consumi apa calduta pe stomacul gol, aceasta nu face altceva decat sa-ti activeze toate organele interne. Practic intreg organismul este activat, de la creier in jos, iar metabolismul incepe sa funtioneze in parametri optimi.

vitamix.ro vitamix.ro

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu