Produse cosmetice de intalta calitate

Cele mai sanatoase 10 alimente!

Intaresc sistemul imunitar, ţin diabetul şi cancerul la distanţă, protejează pielea, te ajută să dai jos kilogramele în plus şi să ai o siluetă de invidiat.

Spanacul, alimentul pentru muschi. Contine fier si luteina, gasita de asemenea in galbenusurile de ou, care protejeaza impotriva orbirii, atacurilor de cord, si curata arterele de grasimi nedorite.

Ciocolata neagra, alimentul care te slabeste. Dar nu uita! Alege numai ciocolata cu 70% sau mai multa cacao.

Carnea slaba de vita este cea mai buna sursa de fier dintre alimente. Mai contine si zinc (care stimuleaza memoria), si vitamina B care te ajuta sa transformi mancarea in energie.

Fasolea. Este plina de proteine si nutrienti importanti mai ales pentru femei: calciu, potasiu, magneziu. Fasolea reduce riscul de boli cardiace, diabetul de tip 2, tensiunea arteriala si cancer de san si de colon.

Alunele, aliment care reduce riscul de diabet. Toate alunele sunt foarte sanatoase dar secretul este sa le consumam cu masura deoarece au multe calorii.

Semintele de in, cea mai bogata sursa vegetala de omega3

Uleiul de masline, un aliment care scade colesterolul. Este bogat in antioxidanti, care reduc riscul de cancer si de boli cronice precum Alzheimerul.

Galbenusul oului contine o multime de nutrienti-cheie ce sunt greu de gasit in alte alimente. Desi multi am renuntat la galbenus deoarece contine mult colesterol, exista atatea dovezi ca pentru majoritatea oamenilor el este foarte sanatos.

Laptele degresat, un aliment bogat in calciu. Laptele contine de asemenea si vitamina D, care permite organismului tau sa asimileze calciu si este un super nutrient: reduce riscul de boli cardiace, te fereste de cancer, previne depresia.

Somonul, pe lista alimentelor bogate in vitamina D si acizi grasi. Acesti acizi grasi au o paleta larga de beneficii pentru sanatate: previn bolile de inima, iti hidrateaza pielea, micsoreaza efectele artritei si chiar iti ridica moralul. Un alt avantaj este ca te ajuta sa slabesti.

1 comentarios:

  • Bani pe net says:
    26 ianuarie 2012 la 13:37

    Multumesc pentru aprecieri Crisitina.

Trimiteți un comentariu