Produse cosmetice de intalta calitate

Fructele de toamna si efectele lor pentru îngrijirea tenului

fructele de toamna pentru ingrijirea tenuluiMerele sunt recunoscute pentru proprietatile tonifiante şi revigorante, care fac minuni cu tenul obosit si lipsit de stralucire. Este bine sa consumati cat mai multe mere, iar daca va faceti o masca cu mar o sa constatati ca tenul dumneavoastra intinereste.

Reteta este simpla: nu trebuie decat sa dati pe razatore un mar si sa il amestecati cu două lingurite de miere. La fel de bun este si sucul proaspat de mere, care poate fi aplicat ca atare pe fata, prin tamponare usoara.

Perele au efect similar celui oferit de mere. Prin urmare, pot fi combinate cu aceleasi ingrediente si pot fi folosite sub aceeasi forma pentru a obtine masti eficiente pentru ten. Una dintre cele mai bune metode este sa taiati felii subtiri de pere si sa le tineti pe fata de zece minute.

Prunele sunt bogate în vitamina A si potasiu si sunt recomandate persoanelor care au tenul gras. O sa constatati ca problemele pe care vi le produce excesul de sebum se reduc dacă introduceti in alimentatie cat mai multe prune, sau daca va aplicati pe fata o masca de prune in diverse combinatii.

Ori de cate ori va simtiti tenul iritat sau chiar excesiv de uscat, incercati masca pe baza de gutuie, care va va hrani delicat tenul si va reda luminozitatea. Aceasta masca se prepară dintr-o gutuie coapta, amestecata cu o lingurita de miere de salcam. In urma acestui tratament, pielea va fi din nou neteda si supla.

Din cand in cand e bine sa va curatati tenul cu suc proaspat de struguri, care, datorita mineralelor pe care le contine, va curata si hidrata in acelaai timp tenul. Puteti folosi struguri albi, dar si negri au acelasi efect.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu