Produse cosmetice de intalta calitate

Efecte miraculoase al pepenelui verde

efectele miraculoase ale pepenelui verdeGustos, zemos, ieftin, usor de procurat, pepenele este nu doar un aliment, ci un extraordinat medicament
Nu fruct, ci leguma, inrudita cu castravetele si dovlecul, pepenele verde este recomandat tuturor, cu exceptia persoanelor care sufera de insuficienta renala. Miezul sau este un veritabil cocktail de apa (aproape 95%) si zaharuri naturale. Enzimele si acizii organici continuti mai ales in apropierea cojii au efecte de dezintoxicare puternica. Dar pepenele verde este si principalul furnizor de licopen, o substanta cu efect antioxidant si regulator imunitar. O cura de minimum zece zile are efect de dezintoxicare, de reglare hormonala si imunitara. Ea este recomandata persoanelor cu un grad mare de uzura a organismului, celor varstnice sau celor care au avut sau au o alimentatie incarcata cu toxine.
Pe langa faptul ca este o excelenta sursa de hidratare, mai ales in anotimpul cald, dar si o miraculoasa dieta de slabire, consumul pepenelui verde este recomandat si in boli precum litiaza renala, nefrita, pielonefrita, calculii biliari, afectiunile cardiovasculare, reumatism, acnee sau unele afectiuni ale pielii.
Daca doresti sa ai un supliment energetic la indemana in fiecare moment poti comanda acum de la VitaMix vitaminele necestare.
Mai multe informatii despre administrare si electele vitaminelor clik banner.





0 comentarios:

Trimiteți un comentariu